QTOO er importør af porcelæn til dit badeværelse, fra Catalano – verdens mest eksklusive producent af sanitet.

Vi har showroom og kontor i Aarhus og sælger vores produkter gennem et netværk af udvalgte forhandlere.

Catalanos omfattende produktprogram, er kendetegnet ved moderne design, gennemtænkt funktionalitet og en overfladefinish der sætter nye standarder på markedet.

Perfekt overflade med Cataglaze

Alle Catalano-produkter er behandlet med Cataglaze, som giver markedets suverænt mest perfekte overflade. Cataglaze er en overfladebehandling, der giver en 100 % bakteriefri og uigennemtrængelig overflade på porcelænet. Selv de allermindste ujævnheder i keramikken bliver jævnet ud, så overfladen på håndvasken eller toiletkummen kan holdes smuk, glat og helt ren i årtier.
Det skal ikke beskrives. Det skal opleves.

Toiletter uden skyllekant

Catalano-toiletter er ikke bare utroligt smukke at se på. De er et resultat af imponerende ingeniørkunst. Catalanos Newflush toiletkummer er designet uden den skyllekant, vi er så vante til fra andre toiletter. Den rene, åbne kant på toilettet giver ikke bare et stramt æstetisk indtryk, det gør også toilettet langt mere hygiejnisk i dagligt brug.

Newflush, lydsvagt men dynamisk… I Catalanos toiletter strømmer skyllevandet ud langs med kummens overflade. Det reducerer støjen fra skyllet og betyder, at selve toiletskyllet kan klares med væsentlig mindre vand end normalt. Det intelligente skyl reducerer spredningen af bakterier, fordi hele kummen tømmes i en og samme jævne bevægelse.

Pin It on Pinterest