Bæredygtighed - ESG og EPD

Catalano ESG og EPD certifikat

En af vores missioner er at tilbyde dig det bedste. Vi har samtidigt høje forventninger til produkters livscyklus og stiller store krav i forhold til at have mindst mulig negativ miljøpåvirkning i produktionen. Derfor har det været højt prioriteret at blive certificeret med EPD på produktniveau, hvilket blev opnået i maj 2019. Vi er desuden særligt stolte af at vi i januar 2022, som den første sanitets leverandør i verden, har opnået en ESG-certificering. EPD står for European Product Declaration. ESG beskriver virksomhedens miljømæssige, sociale og strategiske hensyn.

Miljømæssige tiltag

Catalano kvalitet opnås kun, med et gennemtrængende fokus på teknologi, kvalitet og design. Vores enorme fokus på detaljen omfatter også påvirkningen på miljøet. 

Vi har hos Catalano overvejet hver eneste step i produkternes livscyklus, for at have så lidt negativ påvirkning på miljøet. Produktionen er derfor delvist soldrevet, og centraliseret i Italien. Det sikrer at vi kan holde skarpt øje med produktionen og kvaliteten på dit produkt. Løsningerne er også en sammensmeltning af keramisk affald – uden at påvirke holdbarheden i sidste ende. Du kan derfor have et toilet, som holder sig smukt år efter år. Vi har blandt andet for disse initiativer modtaget anerkendelser som ESG- og EPD mærkningerne, som den første sanitets leverandør i verden.

Klik her for at læse mere om ESG-certificeringen

Klik her for mere information om EPD-mærkningen

Bæredygtige funktioner

Toiletternes intelligente funktioner er ikke blot, et led i at gøre din hverdag nemmere. De bidrager også til en mere miljørigtig løsning. Newflush skyllesystemet er ud over at være mere effektivt og støjsvagt også et godt valg fordi det anvender mindre vand end et klassisk skylle-system. Cataglaze glasuren er også et led i at tilbyde dig et produkt i absolut højeste kvalitet. Overfladen neutraliserer aktivt bakterier – og sikrer dig et produkt som altid fremstår rent og indbydende.

Besøg os i vores showroom

Har du brug for at mærke kvaliteten på vores italiensk designet keramik? Eller høre hvor stille vores Newflush toiletter er? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

Se mere